Sobre Col·lectiu Camí Fondo
(Español) Logo gris sobre negro de CCF con el acrónimo desarrollado.

CCF (Col.lectiu Camí Fondo) és un projecte de poesia electrònica visual creat amb deconstruccions sonores a partir de samplers, seqüenciadors, laptops i sons orgànics per JJ Doc, com a suport de l´interpretació vocal que Mc Vulcano fa dels poemes i texts de VA Estellés, Bukowsky, D. Thomas, Brecht, Gil de Biedma, T. Climent o JL Furió entre altres. Els arts visuals creats i apropiats per Epi Neuraska donarà l´estètica del audiovisual resultant en directe.

Instruccions per a Col·lectiu Camí Fondo per Laucat

Quan s’escolta per primera vegada al Col·lectiu Camí Fondo els nostres sentits queden a l’espera, no s’espante doncs, si després d’una sessió de relaxants lletigades sensorials se sent desorientat o inclòs en major ubicació que al començament de la sessió. Recorde que l’objectiu radica en la intencionalitat de si mateix, i que Col·lectiu Camí fondo no és cap remei miraculós, sinó el mig pel qual vosté aconseguirà – si s’ho proposa – sumir-se en una atmosfera creada única i exclusivament per al seu propi plaer.
Com hem advertit, Col·lectiu Camí Fondo versa en gran mesura sobre l’espectador, de forma que, les seues composicions sonores, el relat sincer i els camps visuals que ho conformen, adquireixen diferents perspectives en tant el públic amb el que si trobe. Així doncs, la figura de l’espectador en C.C.F queda apartada de l’escena artística per a passar a formar part de l’atmosfera com a actor i executor de les pròpies sensacions ací percebudes.
D’aquesta manera, les sinuoses, fondes i atraients images del nostre escenari passen a tindre un significat especial amb cada actuació; les escolaritzades, salvajes però delicades distorsions sonores se senten a cada encès amb una energia diferent i la fonda, majestuosa i solemne freqüència vocal aconsegueix que percebem la mateixa grandiositat, a la volta que la més extrema senzilles.
És important dir, que la manera d’absorbir una actuació de C.C.F. Ha de prendre’s sempre des de una distància que faça possible l’engoble de les seues tres llengües, doncs el sublim de aquest col·lectiu es troba just en el punt mig.

Un bon enteniment de la seua obra es deu a la bona comunicació d’aaquests tres llenguatges artístics que tant disten entre si, però que aquest projecte artístic, a base gran sentiment i vocació, ha aconseguit trobar els gots comunicants entre aquests diferents camps artístics i crear en el seu conjunt allò que autodenominen com Poesia Electrònica Visual, que no significa més que la simple incursió de la cosa sensitiva en el que merament denominem Techné, o el que és mateix, fer de la escritura un poema, del so una cançó i de la imatge un record, i tot allò al mateix temps i en la seua justa mesura la nomenada Poesia Electrònica Visual.
D’aquesta manera i advertits dels efectes secundaris, disposes del mode adequat per a gaudir de la millor forma possible d’un gran projecte que és Col·lectiu Camí Fondo. I no s’oblide que a cada diferent actuació a la qual assistisca és possible que, s’oblide on estava abans o inclòs, es trobe més situada que mai.
Laucat, 2014.

2016 Col·lectiu Camí Fondo © Tots els drets reservats/Todos los derechos reservados/All rights reserved.